Καλώς ήρθατε στην Auto Leaders!

Η Auto Leaders είναι μια σύγχρονη εταιρεία η  οποία προσφέρει σε εμπορικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο, ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων με συσκευές εντοπισμού αυτοκινήτων, σκαφών,φορητών συσκευών, καθώς επίσης και ειδικές εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας για τον εντοπισμό κινητών τηλεφώνων.

Επενδύουμε στην ποιότητα και αναπτύσσουμε στην τεχνολογία πρωτοποριακές πατενταρισμένες παγκόσμιες ευρεσιτεχνίες

Εντοπισμός οχημάτων σε πραγματικό χρόνο
Δωρεάν δοκιμή για μία εβδομάδα !!  Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση.

Διαχείριση στόλου οχημάτων

Οι εφαρμογές μας είναι απλές, εύχρηστες και ασφαλείς με όμορφα γραφικά που τις καθιστούν λειτουργικές ακόμη και στους πιο αρχάριους χρήστες. Διαχειριστείτε τα πάντα μέσω του Internet σε 24ωρη βάση από το γραφείο σας. H εφαρμογή μας είναι ίσως η μοναδική στην παγκόσμια αγορά η οποία μπορεί να δεχτεί σχεδόν όλες τις συσκευές GPS Trackers που υπάρχουν στην αγορά.

Περισσότερα
auto-leaders_bus-control

Διαχείριση σχολικών οχημάτων

Η Auto Leaders προσφέρει την υπηρεσία Bus school Control μια ολοκληρωμένη λύση στον εντοπισμό και στην διαχείρηση του σχολικού λεωφορείου.
Η υπηρεσία αυτή ειναι κατάλληλη για να βοηθήσει την διοίκηση του σχολείου αλλά και τους γονείς στην συνεχή ενημέρωση για τους μαθητές.

Περισσότερα
fleet-management-autoleaders.gr

Γιατί χρειάζεστε συσκευή GPS Tracker

Γιατί έρευνες έχουν δείξει ότι οι Επιχειρήσεις που έχουν τοποθετήσει συσκευές GPS Tracker στα οχήματα τους, οι οδηγοί τους έχουν αυξήσει την παραγωγικότητα τους κατά 17% και έχουν μείωση καυσίμων κατά 10%. Επίσης θα γνωρίζετε πάντα πού βρίσκονται τα οχήματά σας και οι συνεργάτες σας.

Περισσότερα

Τι προσφερουμε:

Επαγγελματισμό

Το ανθρώπινο δυναμικό μας, έχει πλούσια εμπειρία, πάθος, δυναμισμό και επικεντρώνεται στις ανάγκες σε κάθε πελάτη μας ,και έχει πάντα μια ολοκληρωμένη λύση να σας προτείνει

Φιλοσοφία

Είμαστε κοντά στον πελάτη, ακόμη και μετά την πώληση ανταποκρινόμενοι στις μελλοντικές του ιδιαίτερες ανάγκες για να τον εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Εμπιστοσύνη

Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ανταποδίδοντάς τους την τιμή , με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους.

Τεχνολογία

Η τεχνολογία της εταιρείας μας έχει προχωρήσει στην κατάργηση των συνόρων μας και την χρησιμοποιούν σήμερα σε Ευρώπη , Αφρική Ασία και Λατινική Αμερική

Προτάσεις και λύσεις

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες που πιθανόν να έχετε, για να ελέγχετε τα πάντα, εύκολα και απλά από απόσταση.

Προσαρμογή

Οι Εταιρείες πρέπει και κατανοούν τις ανάγκες τους, και να προσαρμόζονται με την τεχνολογία ωστε να μπορούν στην συνέχεια να βλέπουν την εταιρεία τους να εξελίσσεται.

Γιατι την  Auto Leaders:

16
Κράτη χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας
12
Χρόνια μακροχρόνια εμπειρία
123
Συνεργάτες μας σε ολο τον κόσμο
503
Υποστηριζόμενες συσκευές

Ψάχνετε την κατάλληλη λύση για την επιχείρηση σας;

Τα νεα μας