Company

H εταιρεια μας

Η Auto Leaders είναι μία Ελληνική Εταιρεία από τις ελάχιστες πιστοποιημένες Ευρωπαϊκές Εταιρείες στο διεθνές πρότυπο Σύστημα Διαχείριση Στόλου με το Σύστημα Ασφάλειας Πληροφοριών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2013, τον Κανονισμό 165/2011 και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016.

Με καινοτόμες και πρωτοποριακές εφαρμογές υψηλών προδιαγραφών, σας δίνουμε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τον έλεγχο και την παραγωγικότητα της εταιρείας σας  στις καθημερινές και δύσκολες προκλήσεις της αγοράς.

 
Επενδύουμε στην ποιότητα και αναπτύσσουμε στην τεχνολογία με τις 2 πρωτοποριακές πατενταρισμένες παγκόσμιες ευρεσιτεχνίες μας που είναι η “Μεθοδος αντιμετώπισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης μέσω GPS Tracker” και η “Μεθοδος παρακολούθησης με video camera μέσω GPS Tracker”, που μόνο η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί.
 
  
Επωφεληθείτε και εσεις απο την σύγχρονη τεχνολογία της πρωτοποριακής τηλεματικής υπηρεσίας που σας προσφέρουμε, για να αυξήσετε τα κέρδη σας και μειώσετε τα έξοδα της Εταιρείας σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί μια λύση βάση των δικών σας προσωπικών σας αναγκών.

Η Auto Leaders σας παρεχει:

Στην Auto Leaders θα προμηθευτείτε τις καλύτερες συσκευές εντοπισμού που κυκλοφορούν σήμερα στην παγκόσμια αγορά. Οι συσκευές μας καλύπτονται με εγγύηση και σε πιθανή περίπτωση βλάβης σας την αντικαταστούμε δωρεάν με καινούργια εντός 24 ωρών.

Οι Εταιρίες οφείλουν να προσαρμόζονται με τις ανάγκες τις αγοράς και να προσφέρουν την επιλογή στους πελάτες να δοκιμάσουν ένα προϊόν ή υπηρεσία προτού πληρώσουν για να δούνε εάν ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

Εμείς εγγυόμαστε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες σας.

Διαφοροποιούμαστε με τον ανταγωνισμό και σας δίνουμε την δυνατότητα  να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας εντελώς δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση ή υποχρέωση από την πλευρά σας

Στόχος της επιχείρησης μας είναι η διαρκή ανάπτυξη και η συμμετοχή της στις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες

Με γνώμονα τις ανάγκες τις σύγχρονης εποχής έχουμε αναπτύξει μια πρωτοποριακή εφαρμογή εντοπισμού που ίσως είναι και η μοναδική στην παγκόσμια αγορά ,που δέχεται όλες τις συσκευές GPS Trackers που κυκλοφορούν σε ολο τον κόσμο.

Η εφαρμογή είναι συμβατή και λειτουργεί με όλους τους Web Browser και είναι προσβάσιμη από  όλα τα κινητά τηλέφωνα & tablets.

Η τεχνογνωσία που απαιτείται για μια ολοκληρωμένη επιχείρηση δεν περιορίζεται συνήθως μόνο στις γνώσεις των στελεχών της αλλά θα πρέπει να προσφέρει στους πελάτες της και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η χρόνια εμπειρία, μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε σχεδιάσει την καλύτερη τεχνολογική υποδομή με εφεδρικούς servers που εγγυόμαστε για συνεχόμενη και αδιάκοπη ροή πληροφοριών σε 24ωρη βάση με ταχύτητες μεγαλύτερες από 100 mbs.

Στην εταιρεία μας σας εγγυόμαστε ότι θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών συσκευών εντοπισμού  στις καλύτερες τιμές της ευρωπαϊκής αγοράς.

Είμαστε απευθείας εισαγωγείς χωρίς μεσάζοντες και προσφέρουμε τις καλύτερες συσκευές και πρωτοποριακές υπηρεσίες εντοπισμού στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Όλες οι εφαρμογές μας είναι απλές, εύχρηστες, ασφαλής, με όμορφα γραφικά.

Το λογισμικό εντοπισμού είναι το πληρέστερο και πιο εύχρηστο της αγοράς , είναι απλό και λειτουργικό στην χρήση του και κατάλληλο ακόμη και στους ποιό αρχάριους χρήστες του διαδικτύου.

Ο εντοπισμός γίνετε και από τα κινητά σας τηλέφωνα καθώς διαθέτουμε εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα των κινητών τηλεφώνων και tablets

Για να πουλήσει μία εταιρεία θα πρέπει να είναι αξιόπιστη στα μάτια των υποψήφιων πελατών της τόσο για τις υπηρεσία που θα λάβουν αλλά και για το προϊόν που θα αγοράσουν.

Στην Auto leaders μας μπορείτε να δοκιμάστε τις υπηρεσίας μας εντελώς δωρεάν για 7 ημέρες και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μας ακόμη και εάν έχετε ήδη αγοράσει από αλλού την συσκευή σας.

Δεν έχετε συσκευή εντοπισμού . Κανένα πρόβλημα σας δίνουμε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μια συσκευή για μία εβδομάδα για να δείτε τα πολλαπλά  οφέλη που θα έχετε, και στην συνέχεια εσείς αποφασίζετε εάν θα την κρατήσετε.

Επαγγελματισμός

Το ανθρώπινο δυναμικό μας, έχει πλούσια εμπειρία, πάθος, δυναμισμό και επικεντρώνεται στην επίτευξη των στόχων που του ανατέθηκαν.

Προτάσεις και λύσεις

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες που πιθανόν να έχετε για να ελέγχετε τα πάντα από απόσταση.

Εμπιστοσύνη

Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ανταποδίδοντάς τους την τιμή με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους.

Τεχνολογία

Η τεχνολογία της εταιρείας μας έχει προχωρήσει στην κατάργηση των συνόρων μας και την χρησιμοποιούν σήμερα σε Ευρώπη , Αφρική Ασία και Λατινική Αμερική

Φιλοσοφία

Είμαστε κοντά στον πελάτη, ακόμη και μετά την πώληση ανταποκρινόμενοι στις μελλοντικές του ιδιαίτερες ανάγκες για να τον εξυπηρετήσουμε άμεσα

Παραγωγικότητα

Τοποθετώντας συσκευες εντοπισμού στα οχήματα σας θα έχετε μείωση κατανάλωσης καυσίμων κατά 10% και αύξηση της παραγωγικότητας των οδηγών και πωλητών κατά 17%