Καλώς ήρθατε στην Auto Leaders!

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων με ευρωπαϊκές συσκευές εντοπισμού σε οχήματα, σκάφη, αεροπλάνα ,ελικόπτερα, καθώς επίσης και ειδικές εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας για τον εντοπισμό κινητών τηλεφώνων.

Επενδύσαμε στην ποιότητα ,αναπτυχθήκαμε στην τεχνολογία με πρωτοποριακές πατενταρισμένες παγκόσμιες ευρεσιτεχνίες και αυτό μας βοήθησε σήμερα να δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερα από 18 κράτη σε Ευρώπη , Αφρική , Ασία και Λατινική Αμερική.

Εντοπισμός οχημάτων σε πραγματικό χρόνο
Δωρεάν δοκιμή για μία εβδομάδα !!  Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση.

Εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων

Οι εφαρμογές μας είναι απλές, εύχρηστες που τις καθιστούν λειτουργικές ακόμη και στους πιο αρχάριους χρήστες.

Διαχειριστείτε τα πάντα μέσω του Internet σε 24ωρη βάση από το γραφείο ή το σπίτι σας. H εφαρμογή μας είναι ίσως η μοναδική η οποία μπορεί να δεχτεί σχεδόν όλες τις συσκευές που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά.

Περισσότερα
auto-leaders_bus-control

Εφαρμογή διαχείρισης σχολικών λεωφορείων

Η Auto Leaders προσφέρει την υπηρεσία Bus school Control ως μια ολοκληρωμένη λύση στον εντοπισμό και στην διαχείριση των σχολικών λεωφορείων.

Η υπηρεσία αυτή ειναι κατάλληλη για να βοηθήσει την διοίκηση του σχολείου αλλά και τους γονείς στην συνεχή ενημέρωση για τους μαθητές.

Περισσότερα
fleet-management-autoleaders.gr

Γιατί χρειάζεστε μία συσκευή GPS Tracker

Γιατί εκτός το ότι θα γνωρίζετε πάντα πού βρίσκονται τα οχήματά σας και οι υπάλληλοι σας, έρευνες έχουν δείξει ότι οι Επιχειρήσεις που έχουν τοποθετήσει συσκευές εντοπισμού στα οχήματα τους, έχουν αυξήσει την παραγωγικότητα τους κατά 17% και εχουν μειώσει τα καύσιμα κατά 10%

Περισσότερα

Η Autoleaders είναι ίσως η Ελληνική εταιρεία που είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο Σύστημα Διαχείριση Στόλου Οχημάτων, με το Σύστημα Ασφάλειας Πληροφοριών, καθώς επίσης και με το πρότυπο ISO 27001:2013, τον Κανονισμό 165/2011 και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016.

Τι προσφερουμε:

Επαγγελματισμό

Το ανθρώπινο δυναμικό μας, έχει πλούσια εμπειρία, πάθος, δυναμισμό και επικεντρώνεται στις ανάγκες σε κάθε πελάτη μας, και έχει πάντα μια ολοκληρωμένη λύση να σας προτείνει.

Φιλοσοφία

Είμαστε κοντά στον πελάτη, ακόμη και μετά την πώληση ανταποκρινόμενοι στις μελλοντικές του ιδιαίτερες ανάγκες για να τον εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Εμπιστοσύνη

Χτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ανταποδίδοντάς τους την τιμή, με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους.

Τεχνολογία

Η τεχνολογία της εταιρείας μας έχει προχωρήσει στην κατάργηση των συνόρων μας και την χρησιμοποιούν σήμερα σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική.

Προτάσεις και λύσεις

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες που πιθανόν να έχετε, για να ελέγχετε τα πάντα εύκολα και απλά από απόσταση.

Προσαρμογή

Οι Εταιρείες πρέπει να κατανοούν τις ανάγκες τους, να προσαρμόζονται με την τεχνολογία, ωστε να μπορούν στην συνέχεια να βλέπουν την Εταιρεία τους να εξελίσσεται.

Γιατι την  Auto Leaders:

18
Κράτη χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας
16
Χρόνια μακροχρόνια εμπειρία
162
Συνεργάτες μας σε ολο τον κόσμο
850
Υποστηριζόμενες συσκευές

Ψάχνετε την κατάλληλη λύση για την επιχείρηση σας;