Εντοπίστε την μηχανή σας σε πραγματικό χρόνο από απόσταση μέσω διαδικτύου από το smartphone σας. Θα γνωρίζετε πάντα που βρίσκεται και θα μπορείτε να την βρείτε σε περίπτωση κλοπής!

Η Autoleaders σας παρέχει την δυνατότητα να εγκαταστήσετε στην μηχανή σας συσκευή εντοπισμού (GPS Tracker), ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε την περιουσία σας σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου! Θα ειδοποιήστε άμεσα στο κινητό σας τηλέφωνο μόλις μετακινηθεί ή όταν κάποιος την παραβιάσει χωρίς να εχει βάλει το κλειδί (ρυμούλκηση)!

αντικλεπτικο gps tracker για μηχανες autoleaders

Η εταιρείας μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ευρωπαικού κατασκευαστή συσκευών εντοπισμού οχημάτων (GPS Tracker) Teltonika, και διαθέτουμε πλήρη τεχνογνωσία για κάθε είδους μηχανή ή μοτοσυκλέτα διαθέτετε. Τα μοντέλα που θα σας προτείνουμε είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν πάνω σε μηχανές, οπότε δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την μπαταρία του οχήματος σας ή με οτιδήποτε άλλο ηλεκτρολογικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, ώστε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τις αντικλεπτικές συσκεύες μηχανών που διαθέτουμε!