Όροι και προϋπόθεσης χρήσης των προγραμμάτων παρακολούθησης εφαρμογών Tracking www.tracking-platform.com  και www.trackerway.com

1.Ο Συνδρομητής στην υπηρεσία μας αναγνωρίζει ότι η παρακολούθηση του στόλου των οχημάτων σε επαγγελματικά και ΙΧ οχήματα σε σκάφη , μηχανές , ποδήλατα ,καθώς επίσης σε Ανθρώπους και κατοικίδια με μόνιμη εγκατάσταση ή φορητών συσκευών εντοπισμού Gps trackers , καθώς επίσης και των εφαρμογών εντοπισμού κινητών τηλεφώνων και tablets μέσω της Υπηρεσίας Διαχείρισης στόλου Fleet management, συνεπάγεται στην παρακολούθηση της γεωγραφικής θέσης και της διαδρομής που ακολουθούν οι οδηγοί – χρήστες των όλων των ειδών οχημάτων επί των οποίων είναι εγκατεστημένος ο απαραίτητος για την παροχή της Υπηρεσίας αυτής εξοπλισμός Gps trackers ή εφαρμογών.

2.Τα στοιχεία αυτά αποτελούν ταυτοχρόνως και προσωπικά δεδομένα των οδηγών-χρηστών υπεύθυνων Επεξεργασίας τα οποία λαμβάνει μόνο ο Συνδρομητής ως χρήστης της εφαρμογής, λαμβανομένου υπ’ όψιν του ότι τα προσωπικά αυτά δεδομένα δεν τυγχάνουν επεξεργασίας από την εταιρεία Πάροχο , η οποία παρέχει απλώς υπηρεσίες μεταφοράς των σχετικών δεδομένων στον συνδρομητή. Επίσης όλες οι αναφορές που λαμβάνουν οι συνδρομητές – χρήστες αναφορικά με το ιστορικό των κινήσεων και των θέσεων των συσκευών Gps trackers είναι με δική τους απόφαση και επιθυμία και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη της φύλαξης και διαχείρισης.

3 Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε εξυπηρετητές (servers) του παρόχου με μοναδικό σκοπό την πρόσβαση σε αυτά εκ μέρους του Συνδρομητή – Χρήστη .Για τον λόγο αυτόν ο Συνδρομητής με την είσοδο του στην εφαρμογή δηλώνει και εγγυάται με δική του αποκλειστική ευθύνη έναντι των προϋποθέσεων που ορίζει ο Νόμος εάν θα ενημερώσει τους οδηγούς για τις συσκευές εντοπισμού που υπάρχουν στα οχήματα τους, τους κατόχους φορητών συσκευών  καθώς επίσης και όσους χρησιμοποιούν εφαρμογές εντοπισμού σε κινητά τηλέφωνα ή tablets.

4. Ο Πάροχος ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των οδηγών-χρηστών των οχημάτων του στόλου του Συνδρομητή , τους κατόχους φορητών συσκευών καθώς επίσης και όσους χρησιμοποιούν εφαρμογές εντοπισμού σε κινητά τηλέφωνα ή tablets για οποιαδήποτε εκ μέρους του Συνδρομητή παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

5. Ο Συνδρομητής δεσμεύεται ανεπιφύλαχτα ότι θα αποζημιώσει τον Πάροχο για οποιοδήποτε ποσό που ενδεχομένως θα υποχρεωθούν να καταβάλουν σε τρίτους εκ της παραπάνω αιτίας

6. Ο Πάροxος της εταιρείας μας είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνο των δεδομένων που αφορούν στην χρέωση της Υπηρεσίας.

7. Με την είσοδο στις εφαρμογές www.tracking-platform.com  και www.trackerway.com ,ο Συνδρομητής συμφωνεί ότι έλαβε γνώση και αποδέχεται όλους τους όρους που αναγράφονται σε όλα τα ανωτέρω αναγραφόμενα. Επίσης ανεπιφύλαχτα συμφωνεί ότι η είσοδό του και η χρήση στις εφαρμογές θα είναι σύννομη με τους όρους που αναφέρονται στις οδηγίες στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς επίσης και όλοι οι όροι που αναφέρονται Σύμφωνα µε το άρθρο 2 του ν. 2472/1997 στην  Γνώμη 5/2005 της Ομάδας Εργασίας του άρθρου 29 , τις διατάξεις της Οδηγίας 95/46/ΕΚ την Οδηγία 115/2001 της Αρχής, την Γνώμη 2/2017 της Ομάδας Εργασίας του άρθρου 292 , την Γνώμη 5/20054 της Ομάδας Εργασίας του άρθρου 292 , υπ’ αρ. 37/2019 Απόφαση της Αρχής .

8 Ο πάροχος ευθύνεται μόνο για την καλή και ομαλή λειτουργία των παρεχόμενων υπηρεσιών της . Ρητά συμφωνείται ότι ο πάροχος δεν ευθύνεται για τυχόν διαφυγόντα κέρδη, άμεσες ή έμμεσες ζημίες του Συνδρομητή. Ο πάροχος επίσης δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη για ενδεχόμενη ζημία του Συνδρομητή, σε περίπτωση που εξαιτίας ενεργειών αναγκαίων για τεχνικούς ή λειτουργικούς λόγους, ή λόγους συντήρησης του εξοπλισμού της επιχείρησης, παρεμποδίστηκε, ή κατέστη δυσχερής η παρεχόμενη υπηρεσία. Ο πάροχος  διευκρινίζει ότι η υπηρεσία διαχείρισης Tracking δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ιατρικές εφαρμογές ή υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διάσωση ασθενών ή άλλες επείγουσες ανάγκες επί θεμάτων ζωής και ασφάλειας.                                                                                                             

 9.Η διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας του δικτύου του Συνδρομητή (LAN) είναι αποκλειστική ευθύνη του Συνδρομητή. Ο Συνδρομητής – χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την προστασία τόσο των δικτύων του όσο και των συστημάτων του από ηλεκτρονικούς ιούς, δούρειους ίππους και οιαδήποτε άλλα προγράμματα που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις συσκευές του και τα δίκτυα του.                            

10.Ο Πάροχος προς προστασία των δικαιωμάτων της και των συμφερόντων του Συνδρομητή δύναται κατά την κρίση της να προβεί στη διακοπή/ φραγή των παρεχόμενων προς αυτόν Υπηρεσιών εφ’ όσον λάβει την συναίνεση του Συνδρομητή ή εφ’ όσον υπάρχουν ενδείξεις για την τέλεση απάτης ή από μετά από εγγραφη καταγγελία.