ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ – ΠΕΖΟΠΟΡΟΥΣ – ΚΥΝΗΓΟΥΣ

Η Autoleaders σας επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ευρωπαϊκού κατασκευαστή GPS Tracker Teltonika, σας παρέχει εξειδικευμένες φορητές συσκευές εντοπισμού για ανθρώπους, με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν μεγάλη γκάμα χρήσεων, με την πιο σύνηθες να είναι για ορειβάτες, πεζοπόρους, κυνηγούς, λάτρεις της φύσης και γενικά άτομα που τους αρέσει να βρίσκονται μόνοι στην φύση, και γενικά σε μέρη που δεν έχει πολυκοσμία.

Είναι υπέροχο το συναίσθημα της ελευθερίας που αποκτάτε όταν περνάτε χρόνο σε εξωτερικό χώρο και είστε ένα με τη φύση.  Απολαμβάνετε τα οφέλη της άσκησης, μαζί με καθαρό μυαλό και αναπνοή του κρυστάλλινου αέρα που υπάρχει όταν βρίσκεστε κοντά στα βουνά ή σε μεγάλο υψόμετρο. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με κάθε δραστηριότητα που κάνουμε – ειδικά όταν είμαστε έξω στη φύση – ο κίνδυνος είναι πάντα εκεί. Ανεξάρτητα από το πόσες πεζοπορίες έχετε κάνει ή πού πηγαίνετε, μπορεί να συμβούν απρόβλεπτα γεγονότα, ειδικά αν βρίσκεστε σε κάποιο απομονωμένο μέρος.

Με την φορητή συσκευή εντοπισμού Teltonika TMT250 πλέον θα έχετε την αίσθηση της ασφάλειας, διότι θα μπορέσετε να καλέσετε σε βοήθεια εάν κάτι σας συμβεί! Η Teltonika TMT250 είναι μια εξαιρετικά μικρή και ελαφριά συσκευή GPS Tracker, με εσωτερικές κεραίες GPS & GNSS και ενα μεγάλο κουμπί SOS στο πάνω μέρος της.

 

Teltonika TMT250

Teltonika TMT250

Το μόνο που έχετε να κάνετε κάθε φορά που θα είστε σε υπαίθριο χώρο είναι να έχετε μαζί σας την φορητή συσκευή GPS Tracker TMT250. Η συσκευή θα στέλνει την τοποθεσία της (κατα συνέπεια την δική σας τοποθεσία) σε πραγματικό χρόνο στους servers της εταιρείας μας. Μέσω του εξειδικευμένου fleet management λογισμικού που διαθέτουμε, θα μπορείτε να δώσετε πρόσβαση στα άτομα που επιθυμείτε ώστε να έχουν την δυνατότητα να βλέπουν την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου από τον υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο! Επίσης έχετε την δυνατότητα να ορίσετε τι λειτουργία θα γίνει εάν πατήσετε το κουμπί SOS! Πέραν από την προκαθορισμένη λειτουργία που είναι να χτυπήσει ειδοποίηση alarm στην πλατφόρμα μας, θα μπορούσατε να το βάλατε να στείλε ένα SMS σε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο, να καλέσει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο ή ακόμα να το συνδέσετε και με κέντρο λήψης σημάτων ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι οτι η αίτηση για βοήθεια θα απαντηθεί!

Η Teltonika μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και μια πιο τεχνολογικά προηγμένη φορητή συσκευή εντοπισμού, την Teltonika GH5200. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει τις ίδιες δυνατότητες με την TMT250, αλλά διαθέτει 5 κουμπιά SOS (τα οποία μπορούμε να τα προγραμματίσουμε όπως επιθυμούμε), μεγαλύτερη μπαταρία λιθίου, και τέλος έχει ενσωματώσει και ενα μεγάφωνο ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την συγκεκριμένη συσκευή και σαν κινητό τηλέφωνο!

Teltonika GH5200

Teltonika GH5200

Μπορείτε να δείτε περισσότερες χρήσεις του GPS αλλα και ενδιαφέροντα νέα στο BLOG της Autoleaders!