ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Μέσω της εξειδικευμένης υπηρεσίας ελέγχου οδήγησης Green Driving, που σας παρέχουμε μέσω του Λογισμικού εντοπισμού οχημάτων, έχετε την δυνατότητα να μειώσετε τα λειτουργικά έξοδα των οχημάτων σας, καθώς επίσης και να αυξήσετε την διάρκεια ζωής των αναλώσιμων των αυτοκινήτων σας (π.χ ελαστικά, φρένα κτλ), δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη αναφορά του στυλ οδήγησης για κάθε οδηγό σας.

Το πρωτοποριακό λογισμικό πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει, δημιουργεί αυτόματα ένα σκορ οδήγησης  για κάθε οδηγό που διαθέτετε, μέσω ενός πολύπλοκου αλγόριθμου ο οποίος συγκρίνει διαφόρων ειδών παραμέτρους όπως  απότομη επιτάχυνση, απότομο φρενάρισμα, μέγιστη ταχύτητα οδήγησης κτλ και σας δίνει μια λεπτομερείς και ολοκληρωμένη απεικόνιση του τρόπου οδήγησης και μεταχείρισης των οχημάτων σας.

Με αυτόν το τρόπο θα μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα αναφορές, όπου θα έχετε πλήρη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι οδηγοί σας συμπεριφέρονται στα οχήματα της εταιρείας σας. Μόλις δείτε και αναλογιστείτε το κόστος που έχετε στα εταιρικά σας, λόγω κακοδιαχείρισης των οδηγών σε καθημερινή βάση θα εκπλαγείτε!

Προνοήστε απο τώρα και εγκαταστήστε μια συσκευή εντοπισμού στο όχημα σας, έστω και δοκιμαστικά. Είμαστε σίγουροι οτι θα δείτε τα οφέλη απο τις πρώτες κιόλας ημέρες! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!