Υποχρεωτική εγκατάσταση συσκευών GPS Tracker

διαχειριση αποβλητων gps tracker

Σύμφωνα με το άρθρο 43 από την νομοθεσία υπ’ αριθμό 4819/2021 – έλεγχος επικίνδυνων αποβλήτων (Άρθρο 17 της Οδηγίας 2008/98/ΕΚ) – , όλες οι εταιρείες που διαχειρίζονται μεταφορά επικινδύνων αποβλήτων και βιομηχανικών αποβλήτων, επιβάλλεται να προβούν σε τοποθέτηση ηλεκτρονικού συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS) από 1 Ιουλίου 2022, ώστε να μπορούν να αποδείξουν το δρομολόγιο των οχημάτων τους.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας παρέχει ολοκληρωμένη και πιστοποιημένη λύση η οποία εναρμονίζεται πλήρως με την συγκεκριμένη κρατική διάταξη. Πιο συγκεκριμένα μερικά από τα οφέλη της υπηρεσίας είναι:

  • Ολοκληρωμένη συμβατότητα με την νομοθεσία υπ’ αριθμό 4819/2021 άρθρο 43 για τον έλεγχο επικίνδυνων αποβλήτων
  • Έλεγχος θέση οχημάτων σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου. Θα γνωρίζετε την ακριβή τοποθεσία των οχημάτων σας με ανανέωση στίγματος 30 δευτερόλεπτα.
  • Θα γνωρίζετε το ακριβές δρομολόγιο που ακολούθησαν τα οχήματα σας, που πραγματοποίησαν στάσεις και την χρονική διάρκεια αυτών.
  • Πλήρης έλεγχος όλων των πληροφοριών από μια πλατφόρμα με πολλαπλές δυνατότητες. Δημιουργία αναφορών και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου.
  • Διαρκή ενημέρωση της θερμοκρασία του θαλάμου για τα οχήματα με ψυχτικό μηχανισμό σε όλη την διαδρομή του δρομολογίου τους.

Διασφαλίστε ότι τα οχήματα της Εταιρείας σας θα βρίσκονται πάντα εκεί που πρέπει να βρίσκονται, ότι θα πάνε μόνο εκεί που πρέπει να πάνε και ότι οδηγούνται με σύνεση και επαγγελματισμό.

Η Auto Leaders είναι επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ευρωπαϊκού κατασκευαστή συσκευών GPS Trackers Teltonika, σας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για παντός είδους εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο μέσω υπολογιστή και κινητού τηλεφώνου.

Επενδύσαμε στην ποιότητα και αναπτυχθήκαμε στην τεχνολογία και σήμερα  δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερα από 18 κράτη σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική.