Οι φορητές συσκευές εντοπισμού GPS Tracker είναι μια αξιόπιστη λύση για να μπορείτε να εντοπίζετε σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου ή και μέσω  SMS, οτιδήποτε σας ενδιαφέρει το οποίο δεν έχει την δυνατότητα να λάβει μόνιμη παροχή ρεύματος.  Μερικές απο τις πιο σύνηθες εφαρμογές (use cases) που συναντάμε την ανάγκη να έχουμε φορητές συσκευές εντοπισμού είναι:

Εντοπισμός ζώων και κατοικιδίων:

Με τις φορητές συσκευές εντοπισμού που σας παρέχει η  Autoleaders έχετε την δυνατότητα να εντοπίσετε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου την τοποθεσία που βρίσκεται το ζώο ή το κατοικίδιο σας με συχνότητα ανανέωσης στίγματος έως και 10 δευτερόλεπτα, και διάρκεια μπαταρίας που μπορεί να φτάσει έως και τους 2 μήνες συνεχόμενης λειτουργίας (αναλόγως την συσκευή και τις ρυθμίσεις που θα επιλέξετε).

Οι φορητές συσκευές εντοπισμού είναι αδιάβροχες με μεγάλη ανθεκτικότητα στις εξωτερικές συνθήκες, έχουν ειδικό λουράκι που προσαρμόζεται στο ζώο και δεν το ενοχλεί καθόλου.

Τέλος μέσα απο την συσκευή μπορούμε να ορίσεουμε γεωφράχτη, και σε περίπτωση που η συσκευή περάσει τα όρια που έχουμε θέσει, θα λάβουμε αμέσως ειδοποίηση στο κινητό μας τηλέφωνο.

Εντοπισμός αντικειμένων:

Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα τα αντικείμενα που θέλετε απο το κινητό σας τηλέφωνο με τις ειδικές φορητές συσκευές εντοπισμού αντικειμένων (asset tracking gps trackers) απο την Teltonika. Εϊτε πρόκειται για μεγάλα βιομηχανικά container είτε για απλά καθημερινά αντικείμενα, η φορητή συσκευή θα σας ενηρώσει για την τοποθεσία του αντικειμένου, και θα λάβετε ειδοποίηση σε περίπτωση που αυτό μετακινηθει!

Teltonika TAT100

Η εταιρείας μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ευρωπαικού κατασκευαστή συσκευών εντοπισμού (GPS Tracker) Teltonika που παρέχει με διαφορά τα καλυτερα φορητά GPS tracker.  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, ώστε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τις φορητές συσκεύες εντοπισμού που διαθέτουμε!