Υπηρεσία φροντίδας ηλικιωμένων απο απόσταση – Κουμπί SOS

Η εταιρείας μας εδώ και πολλά χρόνια, βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους ετησίως προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα γύρω από την φροντίδα ηλικιωμένων, φροντίδα ασθενών αλλά και μικρών παιδιών, μέσω των προηγμένων και άκρως ποιοτικών συσκευών που διαθέτουμε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έπειτα από εμπεριστατωμένη αναζήτηση των πιο ποιοτικών λύσεων και σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη, μπορούμε να σας προσφέρουμε την πρώτη αυτόνομη υπηρεσία φροντίδας ηλικιωμένων από απόσταση!

Αυτή η προηγμένη λύση απομακρυσμένης βοήθειας, σας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πλήρη συμπεριφορά του ανθρώπου που επιθυμείτε να φροντίσετε, και αποτελείται από δύο κύρια μέρη:

  • Το πρώτο σημαντικό -και κύριο- μέρος αυτής της πρωτοποριακής λύσης είναι η συσκευή που έχει στην κατοχή του το άτομο που έχει ανάγκη. Πρόκειται για ένα προηγμένο φορητό GPS Tracker, το οποίο έχει πληθώρα διαφόρων χαρακτηριστικών. Αυτό που θα θέλαμε να επισημάνουμε είναι το χαρακτηριστικό με την ονομασία MAN DONW, το οποίο είναι συναγερμός ανίχνευσης πτώσης: Αυτή η λειτουργία λαμβάνει τρέχοντα δεδομένα επιταχυνσιόμετρου και υπολογίζει τη γωνία μεταξύ των θέσεων όφσετ. Επί του παρόντος υπάρχουν δύο θέσεις: οριζόντια και κάθετα. Η σάρωση πραγματοποιείται κάθε δευτερόλεπτο. Το συμβάν mandown (πτώση ανίχνευσης) θα δημιουργηθεί μόλις η υπολογιζόμενη γωνία υπερβεί το ρυθμισμένο όριο για διαμορφωμένο χρονικό όριο. Επίσης η συσκευή είναι σε θέση να μας ειδοποιεί, εάν δεν υπάρχει κίνηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή όταν η συσκευή είναι σε αδράνεια.
  • Το άλλο βασικό μέρος αυτής της λύσης είναι το σύστημα παρακολούθησης. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση προσφέροντας τόσο τη συσκευή όσο και το λογισμικό παρακολούθησης, από όπου θα μπορείτε να λαμβάνετε κάθε είδους ειδοποιήσεις και πληροφορίες, που θα είναι χρήσιμες για την αποτελεσματική λειτουργία αυτής της υπηρεσίας

Απο όποια ασθένεια και εαν πάσχει ο άνθρωπος σας, η υπηρεσία αυτή είναι η ιδανική λύση! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας, ώστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοποριακή υπηρεσία φροντίδας ηλικιωμένων και ασθενών από απόσταση!

τσιπακι εντοπισμου

τσιπακι για ανθρωπους

συσκευη εντοπισμου ανθρώπων

βραχιολι για ανοια

βραχιολι για αλτσχαιμερ

ασυρματη ενδοεπικοινωνια για ηλικιωμενους

ρολοι με κουμπι πανικου

συσκευη εντοπισμου ατομων με αλτσχαιμερ

παρακολουθηση ηλικιωμενων